RPA in het afsluitingsproces

RPA in het afsluitingsproces

De Heilige Graal in het Nieuwe Normaal?nAls we LinkedIn mogen geloven vormt RPA op dit moment de Heilige Graal om alle problemen in uw Accounting en Reportingproces te doen verdwijnen. Langs de weg van proces-automatisering wordt de financiu00eble functie teruggebracht tot een gerobotiseerd proces waarbij de afhankelijkheid van kennis en expertise van professionals met rasse schreden wordt geu00eblimineerd. Wie wil dat nou niet? De vraag die daar aan vooraf dient te gaan is wat ons betreft of uw financiu00eble organisatie klaar is voor deze digitale revolutie. Vanuit de expertise die we hebben opgebouwd op het vlak van financiu00eble afsluitingsprocessen in complex financiu00eble omgevingen gaan we nader in op deze vraagstelling en bieden wij een alternatieve roadmap voor de situatie waarin u moet constateren dat de Heilige Graal van RPA nog een brug te ver is voor uw organisatie.

De Heilige Graal in het Nieuwe Normaal?

Als we LinkedIn mogen geloven vormt RPA op dit moment de Heilige Graal om alle problemen in uw Accounting en Reportingproces te doen verdwijnen. Langs de weg van proces-automatisering wordt de financiële functie teruggebracht tot een gerobotiseerd proces waarbij de afhankelijkheid van kennis en expertise van professionals met rasse schreden wordt geëlimineerd. Wie wil dat nou niet? De vraag die daar aan vooraf dient te gaan is wat ons betreft of uw financiële organisatie klaar is voor deze digitale revolutie. Vanuit de expertise die we hebben opgebouwd op het vlak van financiële afsluitingsprocessen in complex financiële omgevingen gaan we nader in op deze vraagstelling en bieden wij een alternatieve roadmap voor de situatie waarin u moet constateren dat de Heilige Graal van RPA nog een brug te ver is voor uw organisatie. In deze whitepaper bespreken wij verschillende fases van de volwassenheid in de afsluitingscyclus:
  • Level 1 - Ad-hoc
  • Level 2 - Beheerst
  • Level 3 - Centraal geregisseerd
  • Level 4 - Geoptimaliseerd
  • Level 5 - Digital Revolution
Wilt u meer weten over in welke fase van volwassenheid uw afsluitingsproces zich bevindt en hoe dit proces als organisatie te professionaliseren? Vul dan uw gegevens in en vraag de gratis download op. [maxbutton id="12" url="https://form.cmweb.nl/cm-rpa-het-afsluitingsproces" text="Vraag hier uw gratis download op" ]