Robotic Process Automation

Robotic Process Automation

Waar staan we nu en waar gaan we straks naartoe?nRobotic Process Automation (RPA) is een softwareoplossing om de productiviteit binnen processen te vergroten door repetitieve en handmatige (gestructureerde) taken te automatiseren. RPA is wereldwijd u00e9u00e9n van de snelst groeiende softwaresegmenten en wordt vaak toegepast in financiu00eble digitale transformaties. Bovendien is het zeer interessant door de snelle return-on-investment en is RPA een belangrijk onderdeel binnen Hyperautomation.u00a0Met deze whitepaper krijgt u inzicht in de ontwikkelingen van RPA en kunt u beoordelen of uw financiu00eble processen geschikt zijn om te robotiseren. U leest onder andere over:

Waar staan we nu en waar gaan we straks naartoe?

Robotic Process Automation (RPA) is een softwareoplossing om de productiviteit binnen processen te vergroten door repetitieve en handmatige (gestructureerde) taken te automatiseren. RPA is wereldwijd één van de snelst groeiende softwaresegmenten en wordt vaak toegepast in financiële digitale transformaties. Bovendien is het zeer interessant door de snelle return-on-investment en is RPA een belangrijk onderdeel binnen Hyperautomation. Met deze whitepaper krijgt u inzicht in de ontwikkelingen van RPA en kunt u beoordelen of uw financiële processen geschikt zijn om te robotiseren. U leest onder andere over:
  • Waar staan we nu?
  • Finance Transformatie
  • Waar gaan we naartoe?
  • RPA checklist
Wilt u meer weten over RPA en beoordelen of uw financiële processen geschikt zijn voor deze toepassing? Vul dan uw gegevens in en vraag de gratis download op. [maxbutton id="12" url="https://form.cmweb.nl/cm-robotic-process-automation" text="Vraag hier uw gratis download op" ]

Lees meer over