Thuiswerken, net als op kantoor

Thuiswerken, net als op kantoor

Thuiswerken: hybride als de nieuwste normnVan af en toe een dagje, is thuiswerken bij veel organisaties de norm geworden. Wat begon in de coronaperiode, blijkt voor veel mensen en organisaties iets voor de lange termijn. Want we hebben allemaal, werkgevers en werknemers, ontdekt dat het anders kan. We willen een blijvende verandering, waarin de werkplek op kantoor en thuis in elkaar overvloeien: de hybride werkplek. Maar die nieuwe norm vraagt wel wat van werkgevers - als ze het (samen) werken thuis tenminste net zo goed willen faciliteren als op kantoor. In deze whitepaper laten we je zien wat daarbij komt kijken. Onderwerpen die onder andere besproken worden zijn:

Thuiswerken: hybride als de nieuwste norm

Van af en toe een dagje, is thuiswerken bij veel organisaties de norm geworden. Wat begon in de coronaperiode, blijkt voor veel mensen en organisaties iets voor de lange termijn. Want we hebben allemaal, werkgevers en werknemers, ontdekt dat het anders kan. We willen een blijvende verandering, waarin de werkplek op kantoor en thuis in elkaar overvloeien: de hybride werkplek. Maar die nieuwe norm vraagt wel wat van werkgevers – als ze het (samen) werken thuis tenminste net zo goed willen faciliteren als op kantoor. In deze whitepaper laten we je zien wat daarbij komt kijken. Onderwerpen die onder andere besproken worden zijn:
  • Op eigen tempo kunnen werken
  • Een veilige en betrouwbare werkomgeving
  • Met voldoende kennis en vaardigheden
  • Gemotiveerd en betrokken aan de slag
  • Bereikbaarheid
  • Samenwerking
  • Beheer en veiligheid
Wilt u meer weten over de onderwerpen die het hybride werken mogelijk maken? Vul dan uw gegevens in en vraag de gratis download op. [maxbutton id="12" url="https://form.cmweb.nl/cm-thuiswerken-hybride-als-de-nieuwste-norm" text="Vraag hier uw gratis download op" ]

Lees meer over